APA:
کپیرهبرایمانی، طلا، و روفه گری نژاد، لیلا. (1395). کاهش آکریل آمید در سیب زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف. بهداشت مواد غذایی، 6(1 (پیاپی 21))، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/222921/fa
Vancouver:
کپیرهبرایمانی طلا، روفه گری نژاد لیلا. کاهش آکریل آمید در سیب زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(1 (پیاپی 21)):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/222921/fa
IEEE:
کپیطلا رهبرایمانی، و لیلا روفه گری نژاد، “کاهش آکریل آمید در سیب زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 1 (پیاپی 21)، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222921/fa