APA:
کپیمحمدزاده، بهروز، رضایی، مسعود، حسینی نژاد، مرضیه، و برزگربفرویی، محسن. (1395). استفاده از اینولین در پوشش دهی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با پایه آلژینات سدیم و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و بافتی فراورده سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(2)، 141-152. SID. https://sid.ir/paper/233999/fa
Vancouver:
کپیمحمدزاده بهروز، رضایی مسعود، حسینی نژاد مرضیه، برزگربفرویی محسن. استفاده از اینولین در پوشش دهی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با پایه آلژینات سدیم و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و بافتی فراورده سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(2):141-152. Available from: https://sid.ir/paper/233999/fa
IEEE:
کپیبهروز محمدزاده، مسعود رضایی، مرضیه حسینی نژاد، و محسن برزگربفرویی، “استفاده از اینولین در پوشش دهی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با پایه آلژینات سدیم و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و بافتی فراورده سرخ شده،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 141–152، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233999/fa