مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

885
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

681
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی، بافتی، توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 182

چکیده

 هدف از این پژوهش بررسی اثر جایگزین کردن پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فرآورده شکلاتی بود. تیمار های آزمایش شامل دو زمان آسیاب کردن 105 و 135 دقیقه و جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا در چهار سطح (صفر, 33.33, 66.66 و 100 درصد) بود. بعد از تولید نمونه ها, مقادیر رطوبت, خاکستر, pH, اندازه ذرات, سختی و اندیس سفیدی نمونه ها بررسی شد. نتایج نشان داد با جایگزینی آرد کامل سویا به جای پودر شیر, رطوبت کلیه نمونه ها کمتر از 1.5 درصد, خاکستر در محدوده 1.59 تا 1.71 درصد و pH در محدوده 7.59 تا 7.76 قرار گرفت. با جایگزینی آرد کامل سویا, اندازه ذرات افزایش یافت و با افزایش جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا در هر دو زمان آسیاب کردن, سختی نمونه های شکلات افزایش پیدا کرد (P<0.05). به طور کلی با افزایش مدت زمان نگهداری, اندیس سفیدی نمونه ها در تمامی سطوح جایگزینی و هر دو زمان آسیاب کردن افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یگانه زاد، سمیرا، مظاهری تهرانی، مصطفی، و براتیان قرقی، زهره. (1394). تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 173-182. SID. https://sid.ir/paper/234028/fa

    Vancouver: کپی

    یگانه زاد سمیرا، مظاهری تهرانی مصطفی، براتیان قرقی زهره. تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):173-182. Available from: https://sid.ir/paper/234028/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا یگانه زاد، مصطفی مظاهری تهرانی، و زهره براتیان قرقی، “تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 173–182، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234028/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button