APA:
کپییگانه زاد، سمیرا، مظاهری تهرانی، مصطفی، و براتیان قرقی، زهره. (1394). تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 173-182. SID. https://sid.ir/paper/234028/fa
Vancouver:
کپییگانه زاد سمیرا، مظاهری تهرانی مصطفی، براتیان قرقی زهره. تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):173-182. Available from: https://sid.ir/paper/234028/fa
IEEE:
کپیسمیرا یگانه زاد، مصطفی مظاهری تهرانی، و زهره براتیان قرقی، “تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 173–182، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234028/fa