APA:
کپیقنبرزاده، طراوت، عطای صالحی، اسماعیل، محمدی ثانی، علی، و سیدیعقوبی، امین. (1395). بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 225-233. SID. https://sid.ir/paper/71798/fa
Vancouver:
کپیقنبرزاده طراوت، عطای صالحی اسماعیل، محمدی ثانی علی، سیدیعقوبی امین. بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):225-233. Available from: https://sid.ir/paper/71798/fa
IEEE:
کپیطراوت قنبرزاده، اسماعیل عطای صالحی، علی محمدی ثانی، و امین سیدیعقوبی، “بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 225–233، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71798/fa