APA:
کپیشورمیج، مژگان، عین افشار، سودابه، نیازمند، راضیه، و شرایعی، پروین. (1391). بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی, کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(4)، 283-294. SID. https://sid.ir/paper/234038/fa
Vancouver:
کپیشورمیج مژگان، عین افشار سودابه، نیازمند راضیه، شرایعی پروین. بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی, کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(4):283-294. Available from: https://sid.ir/paper/234038/fa
IEEE:
کپیمژگان شورمیج، سودابه عین افشار، راضیه نیازمند، و پروین شرایعی، “بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی, کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 4، pp. 283–294، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234038/fa