APA:
کپیشیخ شعاعی، فاطمه، عباسی، سلیمان، و سحری، محمدعلی. (1391). تاثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(4 (پی در پی 29))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/121172/fa
Vancouver:
کپیشیخ شعاعی فاطمه، عباسی سلیمان، سحری محمدعلی. تاثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(4 (پی در پی 29)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/121172/fa
IEEE:
کپیفاطمه شیخ شعاعی، سلیمان عباسی، و محمدعلی سحری، “تاثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4 (پی در پی 29)، pp. 1–10، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121172/fa