APA:
کپیمجربی، سیددانیال، و محمدزاده میلانی، جعفر. (1397). تأثیر افزودن آرد و نشاسته ی سیب زمینی بر ویژگی های کیفی و بیاتی کیک اسفنجی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 323-336. SID. https://sid.ir/paper/234046/fa
Vancouver:
کپیمجربی سیددانیال، محمدزاده میلانی جعفر. تأثیر افزودن آرد و نشاسته ی سیب زمینی بر ویژگی های کیفی و بیاتی کیک اسفنجی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):323-336. Available from: https://sid.ir/paper/234046/fa
IEEE:
کپیسیددانیال مجربی، و جعفر محمدزاده میلانی، “تأثیر افزودن آرد و نشاسته ی سیب زمینی بر ویژگی های کیفی و بیاتی کیک اسفنجی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 323–336، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234046/fa