APA:
کپیخالدی، ساناز، موحد، سارا، و شکوری، محمدجواد. (1398). تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 165-175. SID. https://sid.ir/paper/72301/fa
Vancouver:
کپیخالدی ساناز، موحد سارا، شکوری محمدجواد. تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):165-175. Available from: https://sid.ir/paper/72301/fa
IEEE:
کپیساناز خالدی، سارا موحد، و محمدجواد شکوری، “تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 165–175، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72301/fa