APA:
کپیگرجیان، هایده، و رفتنی امیری، زینب. (1398). تأثیر موسیلاژ دانه شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(3 )، 145-156. SID. https://sid.ir/paper/406843/fa
Vancouver:
کپیگرجیان هایده، رفتنی امیری زینب. تأثیر موسیلاژ دانه شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(3 ):145-156. Available from: https://sid.ir/paper/406843/fa
IEEE:
کپیهایده گرجیان، و زینب رفتنی امیری، “تأثیر موسیلاژ دانه شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 145–156، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406843/fa