2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب
حسینی وحیده سادات | نجف نجفی مسعود | محمدی ثانی علی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1734
بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا
فیضی سمیرا | وریدی مهدی | زارع فاطمه | وریدی محمدجواد
بازدید 1043
بررسی تاثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر - نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب
صادقیان علیرضا | کدخدایی رسول | فرهوش رضا | کوچکی آرش | نجف نجفی مسعود
بازدید 1436
تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم
زارع نژاد فروغ | آزادمرددمیرچی صدیف | پیغمبردوست سیدهادی | نعمتی محبوب | رافت سیدعباس
بازدید 1610
تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی نشاسته - رس حاوی اسانس دارچین و سوربات پتاسیم
برزگر حسن | عزیزی محمدحسین | برزگر محسن | حمیدی اصفهانی زهره
بازدید 1020
ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده
شهیدی یاساقی سیداحمد | محبی محبت | معتمدزادگان علی | ضیایی فر امان محمد | ابوالفضلی اصفهانی جواد | مرتضوی سیدعلی
بازدید 904
شناسایی و اندازه گیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاءکنندگی آهن عصاره های اتانولی و متانولی زولنگ
سلمانیان شهلا | صادقی ماهونک علیرضا | جامسون معصومه | طباطبایی عمید بیتا
بازدید 996