APA:
کپیموسوی نسب، عذرا، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، اعلمی، مهران، و مشگین فر، نسیم. (1398). بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجاله ی کنجد به کمک روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(1 )، 45-52. SID. https://sid.ir/paper/234096/fa
Vancouver:
کپیموسوی نسب عذرا، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، اعلمی مهران، مشگین فر نسیم. بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجاله ی کنجد به کمک روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(1 ):45-52. Available from: https://sid.ir/paper/234096/fa
IEEE:
کپیعذرا موسوی نسب، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، و نسیم مشگین فر، “بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجاله ی کنجد به کمک روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 45–52، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234096/fa