مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

817
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

610
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجاله ی کنجد به کمک روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 52

چکیده

 هدف از این پژوهش تولید پروتئین هیدرولیزشده از کنجاله ی کنجد با بالاترین فعالیت ضداکسندگی توسط روش آماری سطح پاسخ بود. پروتئین کنجاله ی کنجد, که یک محصول کم ارزش است و اغلب به مصرف دام می رسد را می توان ازطریق هیدرولیز آنزیمی, توسط آنزیم آلکالاز به پروتئین هیدرولیزشده باارزش افزوده ی مناسب تبدیل نمود. فاکتورهایی که در این پژوهش جهت رسیدن به بیشترین میزان فعالیت ضداکسندگی بررسی شدند شامل: دما (40-55 درجه ی سانتی گراد), زمان (30-180 دقیقه) و نسبت آنزیم به سوبسترا (1-3 درصد) بودند. تأثیر این پارامترها به عنوان متغیر مستقل در هیدرولیز بر قابلیت مهار رادیکالآزاد توسط معادله ی درجه ی دوم برازش گردید. نتایج حاصل از بهینه سازی پروتئین هیدرولیزشده براساس میزان مهار رادیکال دی فنیل 2, 2 دی فنیل 1, پیکریل هیدرازیل (DPPH) توسط روش سطح پاسخ نشان داد که مقادیر بهینه برای مهار رادیکال DPPH در دمای 52/07 درجه ی سانتی گراد, زمان 125/49 دقیقه و نسبت آنزیم به سوبسترا 3 درصد به دست می آید. حداکثر مقادیر به دست آمده برای مهار رادیکال DPPH, 66/5 درصد بود. همچنین نتایج حاصل نشان داد که تولید پروتئین هیدرولیزشده به صورت مؤثری تحت تأثیر شرایط واکنش قرار دارد, در واقع هریک از فاکتورهای دما, زمان و مقدار آنزیم تأثیر معنی داری بر خصوصیات محصول دارند و پروتئین هیدرولیزشده ی کنجاله ی کنجد می تواند قابلیت کاربرد در فرمولاسیون مواد غذایی به عنوان ترکیب ضداکسنده ی طبیعی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی نسب، عذرا، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، اعلمی، مهران، و مشگین فر، نسیم. (1398). بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجاله ی کنجد به کمک روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(1 )، 45-52. SID. https://sid.ir/paper/234096/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی نسب عذرا، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، اعلمی مهران، مشگین فر نسیم. بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجاله ی کنجد به کمک روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(1 ):45-52. Available from: https://sid.ir/paper/234096/fa

    IEEE: کپی

    عذرا موسوی نسب، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، و نسیم مشگین فر، “بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجاله ی کنجد به کمک روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 45–52، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234096/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا