APA:
کپیسعیدیان، مینا، نیازمند، راضیه، و عجم، مریم. (1398). اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 337-346. SID. https://sid.ir/paper/71696/fa
Vancouver:
کپیسعیدیان مینا، نیازمند راضیه، عجم مریم. اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):337-346. Available from: https://sid.ir/paper/71696/fa
IEEE:
کپیمینا سعیدیان، راضیه نیازمند، و مریم عجم، “اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 337–346، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71696/fa