APA:
کپیخچومیان، آرپا، و نیازمند، راضیه. (1396). مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 119-128. SID. https://sid.ir/paper/71976/fa
Vancouver:
کپیخچومیان آرپا، نیازمند راضیه. مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):119-128. Available from: https://sid.ir/paper/71976/fa
IEEE:
کپیآرپا خچومیان، و راضیه نیازمند، “مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 119–128، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71976/fa