APA:
کپیاعظمی، صنم، و روفه گری نژاد، لیلا. (1398). تاثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و محتوای آکریل آمید بیسکویت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(1 )، 109-117. SID. https://sid.ir/paper/406157/fa
Vancouver:
کپیاعظمی صنم، روفه گری نژاد لیلا. تاثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و محتوای آکریل آمید بیسکویت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(1 ):109-117. Available from: https://sid.ir/paper/406157/fa
IEEE:
کپیصنم اعظمی، و لیلا روفه گری نژاد، “تاثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و محتوای آکریل آمید بیسکویت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 1 ، pp. 109–117، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406157/fa