APA:
کپیدانشمند، فاطمه، و علومی، حکیمه. (1393). اثر تنش شوری و بر همکنش آن با 5-آمینولوولینیک اسید (ALA) بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill). فرآیند و کارکرد گیاهی، 3(8)، 123-132. SID. https://sid.ir/paper/234258/fa
Vancouver:
کپیدانشمند فاطمه، علومی حکیمه. اثر تنش شوری و بر همکنش آن با 5-آمینولوولینیک اسید (ALA) بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1393؛3(8):123-132. Available from: https://sid.ir/paper/234258/fa
IEEE:
کپیفاطمه دانشمند، و حکیمه علومی، “اثر تنش شوری و بر همکنش آن با 5-آمینولوولینیک اسید (ALA) بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill)،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 3، no. 8، pp. 123–132، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234258/fa