مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,734
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

776
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 مقدمه: در تولید فرآورده های زیستی با ارزش افزوده پایین, هزینه سوبسترا سهم زیادی از قیمت تمام شده محصول را تشکیل می دهد؛ بنابراین, انتخاب یک سوبسترای ارزان قیمت که دارای بازده بالایی از محصول باشد, می تواند قیمت تمام شده محصول را تا حد زیادی کاهش دهد. نشاسته به عنوان یکی از منابع کربن فراوان و ارزان قیمت می تواند سوبسترای مناسبی برای تولید صمغ زانتان باشد. تاکنون در بیشتر تحقیقات انجام شده بر روی تولید میکروبی صمغ زانتان, از گلوکز به عنوان سوبسترای اصلی استفاده شده است.مواد و روش ها: در این تحقیق, تولید میکروبی صمغ زانتان توسط باکتری زانتاموناس کمپستریس PTCC 1473 با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده بررسی شده است. دو عامل زمان و غلظت منبع کربن (نشاسته هیدرولیز شده) با استفاده از روش تحلیل آماری سطح رویه پاسخ-طراحی ترکیبی مرکزی (RSM-CCD) بهینه شده است. هر دو عوامل موثر بر تولید زانتان از سوبسترای نشاسته هیدرولیز شده شناخته شدند.نتایج: بر اساس نتایج حاصل از تحقیق, زمان 38.4 ساعت و غلظت 56.0 گرم بر لیتر از نشاسته هیدرولیز شده, به عنوان زمان و غلظت بهینه از سوبسترا برای تولید 8.34 گرم بر لیتر صمغ زانتان به دست آمدند.بحث و نتیجه گیری: این نتایج نشان دهنده قابلیت استفاده از نشاسته هیدرولیز شده به عنوان یک منبع کربن ارزان قیمت و ضایعاتی به جای گلوکز برای تولید زانتان است. همچنین, از بین دو عامل غلظت منبع کربن و زمان, عامل غلظت منبع کربن اثر بیشتری بر تولید زانتان داشت. این دو عامل با یکدیگر اثر متقابل نداشته و هر یک به تنهایی موثر بودند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیک نژاد، سیدوحید، اسدالهی، محمدعلی، بی ریا، داوود، و زمانی، اکرم. (1392). بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 2(5)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/237475/fa

    Vancouver: کپی

    نیک نژاد سیدوحید، اسدالهی محمدعلی، بی ریا داوود، زمانی اکرم. بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1392؛2(5):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/237475/fa

    IEEE: کپی

    سیدوحید نیک نژاد، محمدعلی اسدالهی، داوود بی ریا، و اکرم زمانی، “بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 2، no. 5، pp. 1–10، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237475/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button