APA:
کپیخسروی دارانی، کیانوش، فرهادی، غزاله، محمدی فر، محمدامین، هادیان، زهرا، سیداحمدیان، فریبا، کمیلی فنود، رزیتا، حاج سیدجوادی، نسرین، کوهی کمالی، پالیز، و کمالی، زینت. (1388). مقایسه تولید زانتان در تخمیر حالت جامد و غوطه ور با زانتوموناس کمپستریس در مقیاس آزمایشگاهی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(1 (پی در پی 12))، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/121561/fa
Vancouver:
کپیخسروی دارانی کیانوش، فرهادی غزاله، محمدی فر محمدامین، هادیان زهرا، سیداحمدیان فریبا، کمیلی فنود رزیتا، حاج سیدجوادی نسرین، کوهی کمالی پالیز، کمالی زینت. مقایسه تولید زانتان در تخمیر حالت جامد و غوطه ور با زانتوموناس کمپستریس در مقیاس آزمایشگاهی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛4(1 (پی در پی 12)):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/121561/fa
IEEE:
کپیکیانوش خسروی دارانی، غزاله فرهادی، محمدامین محمدی فر، زهرا هادیان، فریبا سیداحمدیان، رزیتا کمیلی فنود، نسرین حاج سیدجوادی، پالیز کوهی کمالی، و زینت کمالی، “مقایسه تولید زانتان در تخمیر حالت جامد و غوطه ور با زانتوموناس کمپستریس در مقیاس آزمایشگاهی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (پی در پی 12)، pp. 49–56، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121561/fa