APA:
کپیمنوچهری، حامد، و قاسمی، طاهره. (1389). بررسی اثر آنتی اکسیدانی آرد میوه زیره سبز (Cuminum syminun) بر ماندگاری خوراک قزل آلای رنگین کمان در شرایط انبارداری. علوم آبزیان، 1(2)، 43-49. SID. https://sid.ir/paper/238427/fa
Vancouver:
کپیمنوچهری حامد، قاسمی طاهره. بررسی اثر آنتی اکسیدانی آرد میوه زیره سبز (Cuminum syminun) بر ماندگاری خوراک قزل آلای رنگین کمان در شرایط انبارداری. علوم آبزیان[Internet]. 1389؛1(2):43-49. Available from: https://sid.ir/paper/238427/fa
IEEE:
کپیحامد منوچهری، و طاهره قاسمی، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی آرد میوه زیره سبز (Cuminum syminun) بر ماندگاری خوراک قزل آلای رنگین کمان در شرایط انبارداری،” علوم آبزیان، vol. 1، no. 2، pp. 43–49، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/238427/fa