APA:
کپیشهیدی نوقابی، مصطفی، نیازمند، راضیه، و قایینی، زهره. (1395). اثر شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 8(1 )، 41-65. SID. https://sid.ir/paper/240151/fa
Vancouver:
کپیشهیدی نوقابی مصطفی، نیازمند راضیه، قایینی زهره. اثر شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1395؛8(1 ):41-65. Available from: https://sid.ir/paper/240151/fa
IEEE:
کپیمصطفی شهیدی نوقابی، راضیه نیازمند، و زهره قایینی، “اثر شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 41–65، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240151/fa