APA:
کپیرفیعی نظری، روشنک، کاکویی، حسن، و عرب عامری، مجید. (1395). پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 8(2 )، 25-42. SID. https://sid.ir/paper/240159/fa
Vancouver:
کپیرفیعی نظری روشنک، کاکویی حسن، عرب عامری مجید. پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1395؛8(2 ):25-42. Available from: https://sid.ir/paper/240159/fa
IEEE:
کپیروشنک رفیعی نظری، حسن کاکویی، و مجید عرب عامری، “پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 25–42، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240159/fa