APA:
کپیخرمی، مهسا، حسینی پرور، سیدهاشم، و معتمدزادگان، علی. (1392). بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری, رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(2)، 91-114. SID. https://sid.ir/paper/240167/fa
Vancouver:
کپیخرمی مهسا، حسینی پرور سیدهاشم، معتمدزادگان علی. بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری, رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(2):91-114. Available from: https://sid.ir/paper/240167/fa
IEEE:
کپیمهسا خرمی، سیدهاشم حسینی پرور، و علی معتمدزادگان، “بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری, رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 91–114، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240167/fa