APA:
کپیصالحی، ف.، و کاشانی نژاد، م.. (1392). بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان. علوم و فناوری های نوین غذایی، 1(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/517720/fa
Vancouver:
کپیصالحی ف.، کاشانی نژاد م.. بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان. علوم و فناوری های نوین غذایی[Internet]. 1392؛1(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/517720/fa
IEEE:
کپیف. صالحی، و م. کاشانی نژاد، “بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان،” علوم و فناوری های نوین غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 0–0، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517720/fa