APA:
کپیسالحی، الف.، بلوچی، ر.، البارکانی، س.، روکنی، ی.، بویانزر، الف.، آسهرائو، الف، امهمدی، ح.، زاروک، الف.، و هاموتی، ب.. (1398). ترکیبات فنولی کل, فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره حاصل از برگ Pistacia lentiscus. علوم محیطی خزر، 17(3 )، 189-198. SID. https://sid.ir/paper/240790/fa
Vancouver:
کپیسالحی الف.، بلوچی ر.، البارکانی س.، روکنی ی.، بویانزر الف.، آسهرائو الف، امهمدی ح.، زاروک الف.، هاموتی ب.. ترکیبات فنولی کل, فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره حاصل از برگ Pistacia lentiscus. علوم محیطی خزر[Internet]. 1398؛17(3 ):189-198. Available from: https://sid.ir/paper/240790/fa
IEEE:
کپیالف. سالحی، ر. بلوچی، س. البارکانی، ی. روکنی، الف. بویانزر، الف آسهرائو، ح. امهمدی، الف. زاروک، و ب. هاموتی، “ترکیبات فنولی کل, فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره حاصل از برگ Pistacia lentiscus،” علوم محیطی خزر، vol. 17، no. 3 ، pp. 189–198، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240790/fa