Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

495
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیبات فنولی کل، فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره حاصل از برگ Pistacia lentiscus

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 198

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سالحی، الف.، بلوچی، ر.، البارکانی، س.، روکنی، ی.، بویانزر، الف.، آسهرائو، الف، امهمدی، ح.، زاروک، الف.، و هاموتی، ب.. (1398). ترکیبات فنولی کل, فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره حاصل از برگ Pistacia lentiscus. علوم محیطی خزر، 17(3 )، 189-198. SID. https://sid.ir/paper/240790/fa

    Vancouver: کپی

    سالحی الف.، بلوچی ر.، البارکانی س.، روکنی ی.، بویانزر الف.، آسهرائو الف، امهمدی ح.، زاروک الف.، هاموتی ب.. ترکیبات فنولی کل, فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره حاصل از برگ Pistacia lentiscus. علوم محیطی خزر[Internet]. 1398؛17(3 ):189-198. Available from: https://sid.ir/paper/240790/fa

    IEEE: کپی

    الف. سالحی، ر. بلوچی، س. البارکانی، ی. روکنی، الف. بویانزر، الف آسهرائو، ح. امهمدی، الف. زاروک، و ب. هاموتی، “ترکیبات فنولی کل, فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره حاصل از برگ Pistacia lentiscus،” علوم محیطی خزر، vol. 17، no. 3 ، pp. 189–198، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240790/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا