APA:
کپیجمشیدی، محبوبه، برزگر، محسن، و سحری، محمدعلی. (1391). اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(4 (پی در پی 29))، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/121175/fa
Vancouver:
کپیجمشیدی محبوبه، برزگر محسن، سحری محمدعلی. اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(4 (پی در پی 29)):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/121175/fa
IEEE:
کپیمحبوبه جمشیدی، محسن برزگر، و محمدعلی سحری، “اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4 (پی در پی 29)، pp. 73–82، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121175/fa