APA:
کپیآبایی، آرش، محمدیان، مهدی، و جابری پور، صنم. (1397). بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L). علوم غذایی و تغذیه، 15(2 (پیاپی 58) )، 101-108. SID. https://sid.ir/paper/143110/fa
Vancouver:
کپیآبایی آرش، محمدیان مهدی، جابری پور صنم. بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(2 (پیاپی 58) ):101-108. Available from: https://sid.ir/paper/143110/fa
IEEE:
کپیآرش آبایی، مهدی محمدیان، و صنم جابری پور، “بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 2 (پیاپی 58) ، pp. 101–108، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143110/fa