مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

470
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل روابط متقابل میان عوامل موثر بر فرایند کارآفرینی مبتنی بر رویکرد دیمتل خاکستری (مطالعه موردی: صنایع غذائی ایران)

صفحات

 صفحه شروع 601 | صفحه پایان 628

چکیده

 در جوامع امروزی کارآفرینی تاثیر انکار­ ناپذیری در توسعه ی اقتصادی, اجتماعی و فناوری کشور ها دارد. در این میان صنایع غذایی ایران که متضمن بسیاری از ویژگی­ های خاص از جمله بازار مصرف وسیع داخلی و منطقه ای است مدنظر پژوهشگران در این تحقیق قرار گرفت. هدف این تحقیق, بررسی و شناسایی متغیرها و تبیین عوامل اثرگذار بر فرایند کارآفرینی فردی در صنایع غذائی ایران است. در فاز اول پژوهش پس از مطالعات میدانی وسیع نسبت به مصاحبه با خبرگان اقدام گردیده است. پس از آن, در فاز دوم تحقیق, برای اولین بار در این حوزه پرسشنامه­ ای مبتنی بر روش دیمتل خاکستری در اختیار خبرگان قرار گرفته است تا اولویت بندی و روابط بین عوامل مشخص گردد. برای جمع آوری داده­ ها, پرسشنامه مقایسات زوجی مورد استفاده قرار گرفت. یافته های تحقیق نشان می دهد که از میان شش دسته عوامل فردی, شخصیتی, شغلی, محیط صنعت غذا, نهادی و محیطی, عوامل محیطی تاثیرگذارترین عامل است و عوامل فردی تاثیرپذیرترین و در عین حال مهم­ ترین عامل در میان عوامل موثر بر فرآیند کارآفرینی در صنایع غذائی ایران است. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خنیفر، حسین، رحمتی، محمدحسین، لاهوتیان، علی، و حدادی، محمدرضا. (1397). تحلیل روابط متقابل میان عوامل موثر بر فرایند کارآفرینی مبتنی بر رویکرد دیمتل خاکستری (مطالعه موردی: صنایع غذائی ایران). مجله ایرانی مطالعات مدیریت (Iranian journal of management studies)، 11(3 )، 601-628. SID. https://sid.ir/paper/240925/fa

    Vancouver: کپی

    خنیفر حسین، رحمتی محمدحسین، لاهوتیان علی، حدادی محمدرضا. تحلیل روابط متقابل میان عوامل موثر بر فرایند کارآفرینی مبتنی بر رویکرد دیمتل خاکستری (مطالعه موردی: صنایع غذائی ایران). مجله ایرانی مطالعات مدیریت (Iranian journal of management studies)[Internet]. 1397؛11(3 ):601-628. Available from: https://sid.ir/paper/240925/fa

    IEEE: کپی

    حسین خنیفر، محمدحسین رحمتی، علی لاهوتیان، و محمدرضا حدادی، “تحلیل روابط متقابل میان عوامل موثر بر فرایند کارآفرینی مبتنی بر رویکرد دیمتل خاکستری (مطالعه موردی: صنایع غذائی ایران)،” مجله ایرانی مطالعات مدیریت (Iranian journal of management studies)، vol. 11، no. 3 ، pp. 601–628، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240925/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button