APA:
کپینورزایی، خدیجه، زکی پوررحیم آبادی، اسحق، و علی زاده دوغیکلایی، ابراهیم. (1394). بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ کردن سریع, نگه داری به صورت منجمد و سرخ کردن نهایی. علوم و فنون شیلات، 4(4)، 121-133. SID. https://sid.ir/paper/246795/fa
Vancouver:
کپینورزایی خدیجه، زکی پوررحیم آبادی اسحق، علی زاده دوغیکلایی ابراهیم. بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ کردن سریع, نگه داری به صورت منجمد و سرخ کردن نهایی. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(4):121-133. Available from: https://sid.ir/paper/246795/fa
IEEE:
کپیخدیجه نورزایی، اسحق زکی پوررحیم آبادی، و ابراهیم علی زاده دوغیکلایی، “بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ کردن سریع, نگه داری به صورت منجمد و سرخ کردن نهایی،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 4، pp. 121–133، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246795/fa