APA:
کپیسی سخت نژاد، سجاد، شیخ الاسلامی، عباس، کیانی، امیر، محمدی، بهاره، درزی رامندی، مرضیه، پروین، نوشین، و بهرامی، غلامرضا. (1387). بررسی میزان پایداری اسیدهای چرب موجود در روغن های سرخ کردنی و مایع موجود در بازار ایران در حین سرخ کردن. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، 12(4 (پیاپی 39))، 343-357. SID. https://sid.ir/paper/20644/fa
Vancouver:
کپیسی سخت نژاد سجاد، شیخ الاسلامی عباس، کیانی امیر، محمدی بهاره، درزی رامندی مرضیه، پروین نوشین، بهرامی غلامرضا. بررسی میزان پایداری اسیدهای چرب موجود در روغن های سرخ کردنی و مایع موجود در بازار ایران در حین سرخ کردن. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)[Internet]. 1387؛12(4 (پیاپی 39)):343-357. Available from: https://sid.ir/paper/20644/fa
IEEE:
کپیسجاد سی سخت نژاد، عباس شیخ الاسلامی، امیر کیانی، بهاره محمدی، مرضیه درزی رامندی، نوشین پروین، و غلامرضا بهرامی، “بررسی میزان پایداری اسیدهای چرب موجود در روغن های سرخ کردنی و مایع موجود در بازار ایران در حین سرخ کردن،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، vol. 12، no. 4 (پیاپی 39)، pp. 343–357، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20644/fa