مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,093
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

585
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی .C. reticulata Blanco در استان مازندران

صفحات

 صفحه شروع 50 | صفحه پایان 63

چکیده

 در این تحقیق, مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی (C. reticulata Blanco.) مطالعه شد. روغن اسانسی پوست میوه ها با فشار مکانیکی و توسط شستشو با هگزان نرمال استخراج شدند و سپس به وسیله دستگاه GC و GC/MS آنالیز گردیدند. مواد جامد محلول و اسیدهای کل و pH و میزان آبمیوه در هر یک از آبمیوه های استخراج شده از کولتیوارهای نارنگی, اندازه گیری شدند. در اسانس پوست کولتیوارهای بم, محلی و پیج به ترتیب 43 و 43 و 47 ترکیب شامل آلدهیدها, الکل ها, استرها, کتونها, مونوترپن ها, سزکویی ترپن ها و غیره شناسایی و تعیین مقدار شدند. لینالول, لیمونن, گاما - ترپینن, سیس بتا - اسیمن, بتا - میرسن, آلفا - پینن از ترکیبات طعم دهنده اصلی بودند. در بین سه کولتیوار آزمایش شده, کولتیوار بم باعث سنتز بیشترین میزان الدهید و کولتیوار پیج باعث سنتز بیشترین میزان TSS/TA 1 شد. از آنجایی که میزان آلدئیدها وTSS/TA  میوه مرکبات, دوتا از مهمترین شاخص های کیفیت بالا میوه می باشند, کولتیوار در این رابطه تاثیر بسیار زیادی می گذارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابازاده درجزی، بهزاد. (1392). مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی .C. reticulata Blanco در استان مازندران. اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 1(2 (پیاپی 2))، 50-63. SID. https://sid.ir/paper/247866/fa

    Vancouver: کپی

    بابازاده درجزی بهزاد. مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی .C. reticulata Blanco در استان مازندران. اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1392؛1(2 (پیاپی 2)):50-63. Available from: https://sid.ir/paper/247866/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد بابازاده درجزی، “مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی .C. reticulata Blanco در استان مازندران،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 1، no. 2 (پیاپی 2)، pp. 50–63، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247866/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button