مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,106
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان شیوع و مرگ و میر ناشی از بیماری های منتقله از آب آشامیدنی و غذا

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 24

چکیده

 سابقه و هدف: بهداشت جامعه بدون دستیابی به آب آشامیدنی و غذای مصرفی سالم میسر نخواهد شد. با توجه به اینکه انواع بیماری ها میتوانند باعث آلودگی آب و یا از طریق آب و غذا منتقل شوند, بنابراین پیشگیری از انتقال این بیماریها معمول می باشد که طی مراحل تولید تا مصرف مواد غذایی و یا تصفیه و گندزدایی آب را تحت پوشش قرار میدهند. ازاین رو این مطالعه به منظور تعیین بیماریهای منتقله و مرتبط با آب و غذا و میزان مرگ و میر ناشی از آنها در شهرستان ایرانشهر صورت پذیرفت. روش بررسی: این مطالعه یک مطالعه توصیفی مقطعی می باشد. اطلاعات با مراجعه به مرکز بهداشت شهرستان ایرانشهر و با هماهنگی های لازم, جمع آوری گردید. این اطلاعات شامل بیماریهای منتقله از آب و غذاهای مصرفی (شیر و مواد غذایی) در سطح شهرستان ایرانشهر میباشد که شامل سنجش بیماری مالاریا, تیفوئید, اسهال حاد آبکی, اسهال خونی, تب مالت برحسب جنس و گروه سنی و درنهایت سنجش کلر باقیمانده در فصول مختلف میباشد. یافته ها: نتایج حاکی از بالا بودن تمامی پارامترهای میکروبی مورد آزمایش باگذشت زمان بوده است که این امر نشان از ناکارآمدی کنترل عوامل پیشگیری کننده از انتقال بیماریها میباشد. از بیماریهای شایع شده هیچ مورد مرگی مشاهده نشده بود. نتیجه گیری: مطالعه حاضر بیانگر این است که کیفیت میکروبی آب آشامیدنی و منابع غذایی در شهرستان ایرانشهر در حد مطلوب و مناسب نمی باشد و نیازمند کنترل بیشتر در منبع توزیع, تصفیه مناسب, پایش مرتب و دورهای منابع میباشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملکوتیان، محمد، یغمائیان، کامیار، جعفری منصوریان، حسین، علی زاده، مصطفی، و جعفری مدرک، محمد. (1394). بررسی میزان شیوع و مرگ و میر ناشی از بیماری های منتقله از آب آشامیدنی و غذا. ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها، 3(1 )، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/248080/fa

    Vancouver: کپی

    ملکوتیان محمد، یغمائیان کامیار، جعفری منصوریان حسین، علی زاده مصطفی، جعفری مدرک محمد. بررسی میزان شیوع و مرگ و میر ناشی از بیماری های منتقله از آب آشامیدنی و غذا. ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها[Internet]. 1394؛3(1 ):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/248080/fa

    IEEE: کپی

    محمد ملکوتیان، کامیار یغمائیان، حسین جعفری منصوریان، مصطفی علی زاده، و محمد جعفری مدرک، “بررسی میزان شیوع و مرگ و میر ناشی از بیماری های منتقله از آب آشامیدنی و غذا،” ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها، vol. 3، no. 1 ، pp. 15–24، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248080/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button