APA:
کپیابراهیمی محمدیه، ناهید، و نجاتی، فاطمه. (1397). تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(2 )، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/250643/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی محمدیه ناهید، نجاتی فاطمه. تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(2 ):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/250643/fa
IEEE:
کپیناهید ابراهیمی محمدیه، و فاطمه نجاتی، “تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 2 ، pp. 53–62، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250643/fa