APA:
کپیفرومندی، مریم، و خانی، محمدرضا. (1398). اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی های میکروبی و حسی فیله قزل آلا در طی نگهداری در یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(1 )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/250729/fa
Vancouver:
کپیفرومندی مریم، خانی محمدرضا. اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی های میکروبی و حسی فیله قزل آلا در طی نگهداری در یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(1 ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/250729/fa
IEEE:
کپیمریم فرومندی، و محمدرضا خانی، “اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی های میکروبی و حسی فیله قزل آلا در طی نگهداری در یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 1 ، pp. 1–14، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250729/fa