APA:
کپیتوریان، فهیمه، و عزیزخانی، مریم. (1398). تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(2 (پیاپی 56) )، 381-394. SID. https://sid.ir/paper/367548/fa
Vancouver:
کپیتوریان فهیمه، عزیزخانی مریم. تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(2 (پیاپی 56) ):381-394. Available from: https://sid.ir/paper/367548/fa
IEEE:
کپیفهیمه توریان، و مریم عزیزخانی، “تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 (پیاپی 56) ، pp. 381–394، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367548/fa