APA:
کپیمحمودی، معصومه، نعمت الهی، امین، مشتاقی، حمداله، و بنیادیان، مجتبی. (1396). بررسی اثر لیزوزیم بر باکتریهای زئونوز استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(4 )، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/250746/fa
Vancouver:
کپیمحمودی معصومه، نعمت الهی امین، مشتاقی حمداله، بنیادیان مجتبی. بررسی اثر لیزوزیم بر باکتریهای زئونوز استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(4 ):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/250746/fa
IEEE:
کپیمعصومه محمودی، امین نعمت الهی، حمداله مشتاقی، و مجتبی بنیادیان، “بررسی اثر لیزوزیم بر باکتریهای زئونوز استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه جداشده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 4 ، pp. 81–90، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250746/fa