Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

897
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

485
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 53

چکیده

 در این مطالعه اثر غلظت های مختلف نیسین (0, 0.25, 0.5 و 0.75 میکروگرم بر میلی لیتر) علیه باکتری های زئونوز استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچال مورد بررسی قرار گرفت. استرپتوکوکوس اینیایی (GQ850377) و لاکتوکوکوس گارویه (Ir-170A856bp) به صورت لیوفیلیزه شده از بخش بهداشت و بیماری های آبزیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران تهیه شدند و پس از تعیین دوز تلقیح هر دو باکتری (1.4×108 و 9.2×107 واحد تشکیل دهنده کلونی در هر میلی لیتر) و آماده سازی محلول نیسین, تلقیح باکتری ها به فیله ماهی انجام شد. نتایج نشان دادند که غلظت های مختلف نیسین در کاهش هر دو باکتری دارای تفاوت معنی دار نسبت به گروه شاهد بودند (P<0.05). بیشترین اثر ممانعت از رشد باکتری در غلظت 0.75 میکروگرم بر میلی لیتر نیسین به میزان 65.77 درصد علیه لاکتوکوکوس گارویه و 60.88 درصد علیه استرپتوکوکوس اینیایی مشاهده شد به طوری که نتایج نشان داد نیسین می تواند به عنوان یک ماده نگهدارنده در کنترل باکتری های بیماری زای مواد غذایی موثر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رومیانی، لاله، محمودی، آزاده، قائنی، منصوره، و احمدی، سارا. (1393). مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(3)، 47-53. SID. https://sid.ir/paper/250703/fa

    Vancouver: کپی

    رومیانی لاله، محمودی آزاده، قائنی منصوره، احمدی سارا. مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(3):47-53. Available from: https://sid.ir/paper/250703/fa

    IEEE: کپی

    لاله رومیانی، آزاده محمودی، منصوره قائنی، و سارا احمدی، “مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 47–53، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250703/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا