APA:
کپیرومیانی، لاله، محمودی، آزاده، قائنی، منصوره، و احمدی، سارا. (1393). مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(3)، 47-53. SID. https://sid.ir/paper/250703/fa
Vancouver:
کپیرومیانی لاله، محمودی آزاده، قائنی منصوره، احمدی سارا. مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(3):47-53. Available from: https://sid.ir/paper/250703/fa
IEEE:
کپیلاله رومیانی، آزاده محمودی، منصوره قائنی، و سارا احمدی، “مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 47–53، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250703/fa