APA:
کپیرفیعی طاری، نیلوفر، احسانی، محمدرضا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و مظلومی، محمدتقی. (1385). بررسی اثر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه UHT. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 45-49. SID. https://sid.ir/paper/121297/fa
Vancouver:
کپیرفیعی طاری نیلوفر، احسانی محمدرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، مظلومی محمدتقی. بررسی اثر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه UHT. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(1):45-49. Available from: https://sid.ir/paper/121297/fa
IEEE:
کپینیلوفر رفیعی طاری، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و محمدتقی مظلومی، “بررسی اثر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه UHT،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 45–49، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121297/fa