مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,377
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

855
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه UHT

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 49

چکیده

 هدف: در این تحقیق, تاثیر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه (Ultra High Temperature) UHT 30% چربی در مقابل آب انداختگی, مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: خامه 30% چربی, با و بدون افزودن کاراگینان (0.01 و 0.03 درصد وزنی), تری سدیم سیترات (0.1 و 0.2 درصد وزنی) و یک نوع پایدار کننده تجارتی (0.2 درصد وزنی) تحت فشار هموژنیزاسیون دو مرحله ای 150.20 bar و فرایند فرادما (140oc.4s), استریل و بسته بندی شد. پایداری خامه, در مدت 8 هفته نگهداری در دمای محیط (20-25oc), با سانتریفوژ کردن نمونه ها در سرعت (1058rpm) 180×g به مدت 5 دقیقه و اندازه گیری حجم فاز آبی جدا شده از خامه, به صورت هفتگی مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها و نتیجه گیری: میزان آب انداختگی خامه های دارای پایدارکننده, در مدت نگهداری, در مقایسه با خامه بدون پایدار کننده, کاهش معنی داری داشت (P<0.05). به علاوه, بین مقدار پایدار کننده و پایداری خامه, رابطه مستقیمی مشاهده شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رفیعی طاری، نیلوفر، احسانی، محمدرضا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و مظلومی، محمدتقی. (1385). بررسی اثر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه UHT. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 45-49. SID. https://sid.ir/paper/121297/fa

    Vancouver: کپی

    رفیعی طاری نیلوفر، احسانی محمدرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، مظلومی محمدتقی. بررسی اثر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه UHT. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(1):45-49. Available from: https://sid.ir/paper/121297/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر رفیعی طاری، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و محمدتقی مظلومی، “بررسی اثر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه UHT،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 45–49، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121297/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا