APA:
کپیزارع، داوود، و تقی زاده، تهمینه. (1395). بهینه سازی تخمیر اوکارا و تولید برگر گیاهی از اوکارای تخمیر یافته. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(1)، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/254845/fa
Vancouver:
کپیزارع داوود، تقی زاده تهمینه. بهینه سازی تخمیر اوکارا و تولید برگر گیاهی از اوکارای تخمیر یافته. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(1):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/254845/fa
IEEE:
کپیداوود زارع، و تهمینه تقی زاده، “بهینه سازی تخمیر اوکارا و تولید برگر گیاهی از اوکارای تخمیر یافته،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 25–38، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254845/fa