مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

397
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید 6, 2-دی متوکسی بنزوکینون از طریق تخمیر جوانه گندم توسط ساکارومایسسس سرویزیه

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 169

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پارسازاد، مهتاب، بابایی پور، ولی اله، ملک ثابت، نرگس، محمدیان، جعفر، و معصومیان، محمدرضا. (1399). بهینه سازی تولید 6, 2-دی متوکسی بنزوکینون از طریق تخمیر جوانه گندم توسط ساکارومایسسس سرویزیه. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 7(3 )، 161-169. SID. https://sid.ir/paper/397321/fa

    Vancouver: کپی

    پارسازاد مهتاب، بابایی پور ولی اله، ملک ثابت نرگس، محمدیان جعفر، معصومیان محمدرضا. بهینه سازی تولید 6, 2-دی متوکسی بنزوکینون از طریق تخمیر جوانه گندم توسط ساکارومایسسس سرویزیه. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1399؛7(3 ):161-169. Available from: https://sid.ir/paper/397321/fa

    IEEE: کپی

    مهتاب پارسازاد، ولی اله بابایی پور، نرگس ملک ثابت، جعفر محمدیان، و محمدرضا معصومیان، “بهینه سازی تولید 6, 2-دی متوکسی بنزوکینون از طریق تخمیر جوانه گندم توسط ساکارومایسسس سرویزیه،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 7، no. 3 ، pp. 161–169، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397321/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button