APA:
کپیرفیعی مجد، مصطفی، و علوی، سیدابوالحسن. (1390). بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/143348/fa
Vancouver:
کپیرفیعی مجد مصطفی، علوی سیدابوالحسن. بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/143348/fa
IEEE:
کپیمصطفی رفیعی مجد، و سیدابوالحسن علوی، “بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 15–22، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143348/fa