APA:
کپیمویدی، علی، نیک پیام، مهناز، خمیری، مرتضی، و امیری عقدایی، سیدسهیل. (1396). فعالیت ضد باکتریایی هیدرولیز شده های پروتئینی به دست آمده از هضم آنزیمی ایزوله پروتئینی سویا بر برخی باکتری های شاخص مواد غذایی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 22-31. SID. https://sid.ir/paper/254871/fa
Vancouver:
کپیمویدی علی، نیک پیام مهناز، خمیری مرتضی، امیری عقدایی سیدسهیل. فعالیت ضد باکتریایی هیدرولیز شده های پروتئینی به دست آمده از هضم آنزیمی ایزوله پروتئینی سویا بر برخی باکتری های شاخص مواد غذایی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):22-31. Available from: https://sid.ir/paper/254871/fa
IEEE:
کپیعلی مویدی، مهناز نیک پیام، مرتضی خمیری، و سیدسهیل امیری عقدایی، “فعالیت ضد باکتریایی هیدرولیز شده های پروتئینی به دست آمده از هضم آنزیمی ایزوله پروتئینی سویا بر برخی باکتری های شاخص مواد غذایی،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 22–31، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254871/fa