APA:
کپیعابدفر، عباس، و صادقی، علیرضا. (1394). بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی های نان تست خمیرترشی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(10)، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/501143/fa
Vancouver:
کپیعابدفر عباس، صادقی علیرضا. بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی های نان تست خمیرترشی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(10):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/501143/fa
IEEE:
کپیعباس عابدفر، و علیرضا صادقی، “بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی های نان تست خمیرترشی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 10، pp. 43–52، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501143/fa