APA:
کپیصادقی، علیرضا، صادقی، بلال، و ابراهیمی، مریم. (1396). ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسما. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/504849/fa
Vancouver:
کپیصادقی علیرضا، صادقی بلال، ابراهیمی مریم. ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسما. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/504849/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صادقی، بلال صادقی، و مریم ابراهیمی، “ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسما،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 81–91، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504849/fa