مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

633
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

517
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر تغییرات دمایی محیط د هان در جریان مصرف مواد نوشیدنی سرد و گرم بر دمای ایمپلنت

صفحات

 صفحه شروع 281 | صفحه پایان 287

چکیده

 زمینه و هدف: تغییرات دمایی قابل توجه در محیط د هان می تواند به ایمپلنت های قرار گرفته در درون استخوان نیز منتقل و پیش آگهی درمان را تحت تاثیر قرار دهد. تا بدان جا که برخی محققان, تصحیح عادات تغذیه افراد بعد از دریافت درمان ایمپلنت را توصیه کرده اند. مطالعه حاضر با هدف تعیین اثر تغییرات دمایی محیط د هان به دنبال مصرف مواد غذایی مختلف بر دمای ایمپلنت انجام شد.روش بررسی: در یک کارآزمایی بالینی, 3 بیمار واجد شرایط برای دریافت ایمپلنت انتخاب و 2 ماه بعد از جراحی قرار دادن ایمپلنت, مورد آزمایش قرار گرفتند. دمای داخلی ایمپلنت ها در بیماران و به دنبال مصرف مایعات سرد و گرم با استفاده از سنسور متصل به ترمومتر اندازه گیری شد. سپس تغییرات دمایی اندازه گیری شده در طول زمان با استفاده از آزمون ناپارامتری Friedman مورد قضاوت آماری قرار گرفت.یافته ها: به دنبال مصرف مایعات گرم, دمای ایمپلنت ها به صورت معنی دار و صعودی در طول زمان افزایش پیدا کرده بود (P=0.009). همچنین, بعد از مصرف نوشیدنی های سرد, دمای ایمپلنت ها به صورت معنی دار و نزولی در طول زمان کاهش یافته بود (P=0.004). بیشترین دمای ثبت شده در ایمپلنت ها بعد از نوشیدن مایعات گرم برابر 41.57 درجه سانتی گراد و حداقل آن برابر 36.77 درجه سانتی گراد گزارش شد. همچنین, حداکثر دمای ایمپلنت ها بعد از نوشیدن مایعات سرد برابر 34.13 درجه سانتی گراد و حداقل آن نیز برابر 26.83 درجه سانتی گراد بود.نتیجه گیری: به نظر نمی رسد دما های ثبت شده در تحقیق حاضر بتواند پیش آگهی درمان های ایمپلنت را تضعیف نماید, هرچند نوشیدن مایعات خیلی داغ و سرد ممکن است یکی از عوامل تضعیف کننده پیش آگهی درمان ایمپلنت بوده و درنتیجه, باید هشدار های لازم به بیماران داده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی، محمود، نوکار، سعید، روحانیان، احمد، و پژوهان، عادل. (1392). بررسی اثر تغییرات دمایی محیط د هان در جریان مصرف مواد نوشیدنی سرد و گرم بر دمای ایمپلنت. مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)، 26(4 (مسلسل 77))، 281-287. SID. https://sid.ir/paper/25511/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی محمود، نوکار سعید، روحانیان احمد، پژوهان عادل. بررسی اثر تغییرات دمایی محیط د هان در جریان مصرف مواد نوشیدنی سرد و گرم بر دمای ایمپلنت. مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)[Internet]. 1392؛26(4 (مسلسل 77)):281-287. Available from: https://sid.ir/paper/25511/fa

    IEEE: کپی

    محمود کاظمی، سعید نوکار، احمد روحانیان، و عادل پژوهان، “بررسی اثر تغییرات دمایی محیط د هان در جریان مصرف مواد نوشیدنی سرد و گرم بر دمای ایمپلنت،” مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)، vol. 26، no. 4 (مسلسل 77)، pp. 281–287، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/25511/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button