APA:
کپیحسنی، سیده شیوا، و خاورپور، مریم. (1397). مدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(1 )، 105-120. SID. https://sid.ir/paper/258679/fa
Vancouver:
کپیحسنی سیده شیوا، خاورپور مریم. مدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(1 ):105-120. Available from: https://sid.ir/paper/258679/fa
IEEE:
کپیسیده شیوا حسنی، و مریم خاورپور، “مدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 105–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258679/fa