APA:
کپیچهارپاشلو، اسماعیل، محبی، محبت، و قرآنی، بهروز. (1398). الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست دسترسی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(4 )، 467-481. SID. https://sid.ir/paper/258685/fa
Vancouver:
کپیچهارپاشلو اسماعیل، محبی محبت، قرآنی بهروز. الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست دسترسی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(4 ):467-481. Available from: https://sid.ir/paper/258685/fa
IEEE:
کپیاسماعیل چهارپاشلو، محبت محبی، و بهروز قرآنی، “الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست دسترسی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 467–481، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258685/fa