APA:
کپیفتحی آچاچلویی، بهرام، آزادمرددمیرچی، صدیف، زاهدی، یونس، و شاددل، رضوان. (1398). پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(4 )، 483-496. SID. https://sid.ir/paper/258690/fa
Vancouver:
کپیفتحی آچاچلویی بهرام، آزادمرددمیرچی صدیف، زاهدی یونس، شاددل رضوان. پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(4 ):483-496. Available from: https://sid.ir/paper/258690/fa
IEEE:
کپیبهرام فتحی آچاچلویی، صدیف آزادمرددمیرچی، یونس زاهدی، و رضوان شاددل، “پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 483–496، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258690/fa