APA:
کپیپیمان، سیدحسین، بخشی پورزیارتگاهی، عادل، و ثنایی فر، علیرضا. (1398). به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(3 )، 351-362. SID. https://sid.ir/paper/258697/fa
Vancouver:
کپیپیمان سیدحسین، بخشی پورزیارتگاهی عادل، ثنایی فر علیرضا. به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(3 ):351-362. Available from: https://sid.ir/paper/258697/fa
IEEE:
کپیسیدحسین پیمان، عادل بخشی پورزیارتگاهی، و علیرضا ثنایی فر، “به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 351–362، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258697/fa