APA:
کپیکاشانی نژاد، مرتضی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1398). تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(3 )، 323-339. SID. https://sid.ir/paper/258704/fa
Vancouver:
کپیکاشانی نژاد مرتضی، رضوی سیدمحمدعلی. تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(3 ):323-339. Available from: https://sid.ir/paper/258704/fa
IEEE:
کپیمرتضی کاشانی نژاد، و سیدمحمدعلی رضوی، “تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 323–339، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258704/fa