APA:
کپیرستمی، امین، صدرنیا، حسن، و خجسته پور، مهدی. (1397). مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 277-292. SID. https://sid.ir/paper/258712/fa
Vancouver:
کپیرستمی امین، صدرنیا حسن، خجسته پور مهدی. مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):277-292. Available from: https://sid.ir/paper/258712/fa
IEEE:
کپیامین رستمی، حسن صدرنیا، و مهدی خجسته پور، “مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 277–292، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258712/fa