APA:
کپیثنایی فر، علیرضا، جعفری، عبدالعباس، نصیری، سیدمهدی، گلمکانی، محمدتقی، و اقتصاد، محمد. (1396). نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(15 )، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/258715/fa
Vancouver:
کپیثنایی فر علیرضا، جعفری عبدالعباس، نصیری سیدمهدی، گلمکانی محمدتقی، اقتصاد محمد. نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛4(15 ):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/258715/fa
IEEE:
کپیعلیرضا ثنایی فر، عبدالعباس جعفری، سیدمهدی نصیری، محمدتقی گلمکانی، و محمد اقتصاد، “نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 15 ، pp. 77–88، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258715/fa